Over Paul Fedder

(Foto Judith Verzaal Fotografie)

Drs. Paul C. Fedder (1965) woont in Haarlem, is gelukkig getrouwd en vader van een schat van een dochter. Tijdens zijn studie Biologie waren (surf)les geven en persoonlijke ontwikkeling al hobby’s van hem. Na zijn studie heeft hij deze twee hobby’s gecombineerd en zich omgeschoold tot trainer/adviseur.

Van 1996 tot en met 2006 heeft hij bij verschillende trainingsbureaus gewerkt, waaronder Norbu Training (dochter van Bureau Zuidema) en Schoonderwoerd & Partners. Als senior trainer/adviseur heeft hij zich gespecialiseerd in: organisatieadvies, trainingen, workshops en persoonlijke coaching.

Verder heeft hij zijn expertise ontwikkeld binnen de volgende onderwerpen: leiderschap, (verander)management, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, klantgerichtheid en verkoop.

Hij heeft veel ervaring opgedaan binnen zeer verschillende branches, zoals ICT, banken en verzekeringen, zakelijke dienstverlening, retail, gemeenten, provincies, etc.

Het blijft continu zijn doel om samen met u te onderzoeken wat de vraag achter uw vraag is en wat er noodzakelijk is om tot ‘radicale verandering en ontwikkeling’ te komen binnen uw persoonlijke en/of zakelijke leiderschap!

In 2006 is hij van start gegaan als zelfstandig trainer/adviseur en in 2007 heeft hij Succesvol Leiderschap opgericht. Juist omdat hij de onderwerpen ‘succesvol zijn’ en ‘leiderschap’ zeer inspirerend vindt. Hierbij leeft hij zijn passie ‘anderen ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling’ en zet hij zijn talent ‘invoelend confronteren’ bijna iedere dag in.

In 2009 heeft Paul Fedder de opleiding tot Toptrainer afgerond en wordt ook veel als ‘Toptrainer’ ervaren (zie Anderen over SL). Hij heeft daarbij ‘Accelerated Learning’ (zie Werkwijze) als trainersstijl aangeleerd en maakt daar in bijna ieder traject gebruik van. Juist omdat door onderzoek is aangetoond dat het werkt! Het verhoogt het leerrendement en zorgt voor een verhoogde gedragsverandering ten opzichte van andere vormen van trainen.