Over SL

Missie Succesvol Leiderschap
Het is de missie van Succesvol Leiderschap om een grote bijdrage te leveren via het stimuleren en/of confronteren van leiders, leidinggevenden en medewerkers, om het maximale uit hun (werk)leven te halen, hun dromen waar te maken en hun ‘volledig potentieel’ te verwezenlijken!

De persoonlijke missie van Paul Fedder
Ik leef om te genieten, te groeien (persoonlijk en/of zakelijk), om anderen hierbij te ondersteunen, én te geven, vanuit hart en ziel!

Visie Succesvol Leiderschap
Succesvol Leiderschap begeleidt jaarlijks 25 bedrijven (in company trajecten) bij het concretiseren en verhogen van het bedrijfsresultaat!
Hierbij worden die bedrijven of organisaties door middel van maatwerk trajecten geholpen bij één of meerdere onderwerpen uit de onderstaande ‘Top 10 Onderwerpen’:

Top 10 Onderwerpen

1. Leiderschap & (project) management
2. Financiële zaken
3. Strategische planning
4. Marketing & sales
5. Hoge kwaliteit medewerkers
6. Klantgerichtheid
7. Lange termijn gerichtheid
8. Openheid & actiegericht
9. Continu blijven leren, verbeteren & vernieuwen
10. Samenwerking binnen én tussen teams en/of afdelingen

Al deze onderwerpen worden behandeld met zeer effectieve (wetenschappelijk onderzochte) en praktische instrumenten en methoden, zoals bijvoorbeeld de Big 5 Persoonlijkheidsmeter of High Performance metingen, etc.

Voor vragen en advies
Wilt u weten wat Succesvol Leiderschap voor u of uw organisatie kan betekenen?
Belt u mij dan op: +31(0)6 – 287 210 26
Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar: info@succesvolleiderschap.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Ik reageer graag binnen 24 uur op uw bericht!