Anderen over SL

Hieronder vertellen een aantal deelnemers over hun ervaringen binnen Succesvol Leiderschap en bij Paul Fedder:

“Paul wil graag dat zijn deelnemers het beste in zichzelf naar boven brengen. Niet alleen op de trainingsdag zelf, maar ook daarna. Hij is daarom zeer duidelijk in zijn verhaal en weet vragen zeer goed te doorgronden en te beantwoorden. Hij draait niet om de zaken heen als dat nodig is, maar is ook zeer inlevend en voelt emoties goed aan. Hij is zeer sympathiek en weet je goed te enthousiasmeren. Kortom: een toptrainer!”
Freya van der Valk, Directeur-eigenaar, HistoFun

“Paul. Een gedreven man met een missie; ervoor zorgend dat jij in diezelfde energievolle flow terechtkomt als waarin hij zelf zit. In staat om te luisteren en te zien wat jouw doel is en je daarin motiveren, inspireren en stimuleren. Positief ingesteld en draagt dit ook uit. Als je Paul voor een opdracht aanneemt, doe je goede zaken!”
Helen-Sue Allard – Roostermaker en Coach Revius Lyceum Doorn

“Ja, een training van Paul Fedder. Wat een mooie ervaring! Al vanaf het moment dat ik hem een hand gaf, voelde ik verbinding en herkenning. Daardoor was ik toen enigszins verward. Maaaar, na 6 trainingsdagen, begrijp ik het. Paul is een topper! Hij heeft alles in huis. Hij biedt een veilige basis, confronteert, laat je voelen, maar bovenal gaat hij uit van het positieve in de mens. Als je iets echt wilt, dan kan je het ook. Dank Paul, het was geweldig. Ga zo door!”
Janien Fontein

“Ik ben bij het seminar “Maak je dromen waar” van Paul geweest en ondanks dat ik al veel van dergelijke events heb meegemaakt, was dit absoluut een waardevolle aanvulling! Paul is als trainer zeer goed aangesloten op zijn publiek en het is duidelijk dat hij zijn missie gevonden heeft. Hij spreekt vanuit zijn hart en geeft een prachtige manier mee om je doelen ook echt in de wereld te zetten. Practisch, duidelijk en meteen werkbaar.”
Vera Germanus, Owner and Talentencoach, Bloom Advies

“Ik heb Paul leren kennen als een zeer bevlogen trainer tijdens de Coachingtraining die ik bij hem (via ICM) heb gevolgd. Paul straalt tijdens zijn training een enorme bezieling uit en maakte mij duidelijk in zijn vak absoluut te willen uitblinken. Hij gaat overduidelijk via de kortste route op zijn doelen af en is daar zeer succesvol in!!”
Job van deb Aker, Owner, DGA, IPHEO BV

“Paul is een boom van een kerel en hij heeft al flink wat winden doorstaan. Dit kun je duidelijke ervaren in zijn werk als trainer/coach. Paul spreekt vanuit zijn eigen ervaringen als ware specialist op zijn gebied. Paul even een pluim voor jou via deze weg, mijn wens voor jou is dat je nog veel mensen mag inspireren met je enthousiaste manier van presenteren en trainen! We houden contact.”
René van Rijt, Owner, Founder & Director, Reflex Care.

“Ik heb Pauls eendaagse seminar ‘Je dromen waarmaken’ bijgewoond. Het werd een inspirerende dag met deze boeiende trainer. Door zijn open instelling creëert hij een sfeer waarin anderen hetzelfde durven te doen. Het bijwonen van dit seminar heeft mij geholpen om een aantal dromen – en besluiten – verder te concretiseren naar een werkbaar en overzichtelijk plan. Top!”
Elina Walda, Zelfstandig Ondernemer, Marketingshop.

“Je dromen waarmaken, dát doe je zelf, maar Paul Fedder weet als geen ander hoe hij je daarbij kan inspireren. Paul maakt zijn eigen dromen waar (het geven van dit seminar is er één van) en zijn tomeloze en warme energie komt al snel bij je binnen. Geen getreuzel meer, aan de slag met die droom, je doelen stellen en een actieplan maken. En nu houd ik me met veel plezier aan de afspraken die ik met mezelf heb gemaakt. Want die droom……..die wil ik écht waarmaken! Dit seminar was een waardevol cadeau aan mezelf. Als het bij jou bij dromen blijft dan is Paul dé persoon om je het laatste zetje te geven op de weg om jouw droom waar te maken.”
Emmely Samson, Communicatieadviseur

“De training die ik bij Paul Fedder heb gevolgd was in alle opzichten geweldig! Paul heeft alle kennis in huis, zowel de theoretisch kennis als praktijkvoorbeelden. Hij luistert naar de vragen van de cursisten, kijkt naar de behoeften en heeft de flexibiliteit om het programma dusdanig aan te passen zodat alle cursisten optimaal kunnen leren tijdens de cursusdagen. Dit werkt zeer insprirerend en motiverend, en je wordt uitgedaagd om het beste in jezelf te laten zien. Daarnaast geeft hij genoeg stof tot nadenken om ook buiten de cursusdagen enthousiast verder te gaan. Mede dankzij zijn “voelsprieten” voor non-verbale communicatie worden veel extra zaken opgepakt, waardoor je een extra dimensie binnen de training krijgt waar iedereen profijt van heeft. Een hele mooie ervaring!”
Sietske Roelinga, Offiece Manager, Braincenter

Voor vragen en advies
Wilt u weten wat Succesvol Leiderschap voor u of uw organisatie kan betekenen?
Belt u mij dan op +31(0)6 – 287 210 26
Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar: info@succesvolleiderschap.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Ik reageer graag binnen 24 uur op uw bericht!